logo Magnesia

Olemme vastuullisia

Olemme vastuullisia

Sataprosenttisesti kierrätettävä

Koko Magnesia-kivennäisvesipullo, mukaan lukien korkki ja etiketti, voidaan käyttää uudelleen. Kun virkistät itseäsi ja tankkaat magnesiumia, älä unohda palauttaa pulloa palautusautomaattiin. PET-muovipulloista saatavaa kierrätysmateriaalia käytetään uusien pullojen ja muiden tuotteiden valmistamiseen useilla eri teollisuuden aloilla.

Valmistaja on mukana EKOKOM-jätteidenlajittelujärjestelmässä. Sen johdosta, seitsemän pulloa kymmenestä kierrätetään Tšekin tasavallassa. Suomessa pantillisten muovipullojen palautusaste on 92%.

Vähemmän PET-muovia pulloissa

Aina, kun luomme uuden pullon, käytännöllisyyden ja ulkomuodon lisäksi otamme huomioon ympäristöystävällisyyden. Siksi olemme jatkuvasti vähentäneet PET-muovin käyttöä pullojemme tuotannossa.

Vuodesta 2001 olemme pienentäneet PET-muovin määrää yhden pullon tuotannossa melkein neljänneksen. Muovia on vähennetty myös kääreestä (40 %) ja korkista. Kaikesta tästä kiitämme Tšekin johtavia suunnittelijoita, jotka huolehtivat pullojemme ulkonäöstä. Viimeisimmän pullomallin suunnitteli Jan Čapek.

Suojelemme lähdettämme

Magnesian lähde nousee pinnalle Slavkovin metsän suojellun maisema-alueen sydämessä, ensimmäisellä (ja tarkimmin varjellulla) vesilähteensuojelualueella. Lähdettä ympäröivä maisema on koskematon, ja teemme parhaamme pitääksemme sen sellaisena.

Mitä se tarkoittaa (muun muassa)?

  • Automaattisten mittausasemien avulla tarkkailemme jatkuvasti lähteen fyysisiä ominaisuuksia, tarkistamme kivennäisveden mikrobiologisen laadun ja kemiallisen sisällön.
  • Noudatamme tarkkoja keräyssääntöjä, jotta lähde pääsee uusiutumaan luonnollisesti.
  • Tuemme ympäröivän maiseman suojelua, muun muassa, osallistumalla Mnichovin Serpentine-luontopolun rakentamiseen.